Na úvodní stránku






Reklamace u Datartu

Fuček Miloslav

2006-01-16

Služby

Přečteno: 3771

Komentářů: 0


Tak jsem reklamoval video Thompson koupené u Datartu. Připadá mi, že si při vyřizování té reklamace moc profesionálně nevedou.


Odnesl jsem video Thompson k reklamaci v záruční lhůtě. Příjem proběhl v pořádku, převzali video a záruční list, vystavený Datartem a předali mě příjemku s tím, že až bude reklamace vyřízena, mě vyrozumí pomocí SMS. Ta přišla poměrně brzo, tak jsem se zaradoval, že je video brzo opravené a vyrazil jsem pro něj.

Místo toho jsem byl zklamán. Video opraveno nebylo. Ze servisu jej vrátili s tím, že jej nemohli v záruce opravit, protože je u něj záruční list Datartu a ne originální záruční list Thompsonu. Ten je prý na zadní straně návodu. Tak jsem jel domů s nepořízenou.

Záruční list je opravdu na zadní straně originálního návodu. Proto jsem si ho tedy nevšiml, protože neumím anglicky a věnoval jsem se pouze českému návodu, kde zaruční list není. Takže jsem zbytečně projel hodinu v MHD a utratil za jízdenku 20,-- Kč. Tuhle informaci mě mohli poslat v SMS. Znovu se tam se záručním listem dostanu až v pátek, takže budu o 5 dní déle bez videa. A to nemluvě o tom, že mi měli v Datartu hned potvrdit ten správný záruční list a ne jejich, který Thompson neuznává.

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024