Na úvodní stránku






Revize plynu několikrát ročně

Fuček Miloslav

2009-01-07

Služby

Přečteno: 4056

Komentářů: 0


S nápadem, jak nahrávat kšefty svým kamarádům přiška správní firma Navatyp, která v našem domě organizuje během přibližně jednoho roku už třetí revizi plynu.


V Praze 4 je jedním ze správců domů městské části Navatyp a.s., který opravdu spravuje tyto domy svérázným způsobem. V domě ve Viktorionově ulici se vystřídalo několik správních firem, tato je bohužel zatím nejhorší, ale drží se zde nejdéle.

Nemyslím si, že má smysl dělat třikrát do roka revizi plynu a to včetně bytů a nebytových prosdtor, kde ani plyn není zavedený. Již potřetí si tedy lidi v našem domě musí zařídit volno relojes de imitacion z práce, aby byli ve stanovenou dobu doma. V mém případě pouze proto, abych sdělil pracovníkům, že plyn nemám.

Máte-li důmm a chcete-li mít jeho správu co nejdražší, pak vám mohu doporučit, zvolte si pro správu Navatyp. Zaručeně vám dokáže vyčerpat všechny prostředky na správu domu a nebudete muset mít obavu, že vám budou přebývat. Zřejmě někdo z vedoucích pracovníků má kamaráda, který má firmu na revizi plynu a tato firma má právě málo práce. Takže dohozená zakázka, byť zcela nesmyslná, se hodí. Hlavně, když bude zaplacená.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024