Na úvodní stránku






Český Telecom zřizuje linky do 48 hodin

Fuček Miloslav

2005-07-03

Bílé vrány

Přečteno: 3934

Komentářů: 0


Pryč jsou časy, kdy lidé i v Praze, čekali na zřízení telefonu minimálně týdny až měsíce, přesto, že pro relizaci byly jednoduché podmínky.


Pomalu narůstající konkurence nutí Český Telecom, aby se začal chovat ke svým zákazníkům ohleduplněji. Přestože jeho faktický monopol padá pomalu, ovoce to už nese. Faktickým monopolem mám v tomot případě skutečnost, že většina alternativních operátorů stejně využívá telefonních linek Českého Telecomu a abyste mohli využívat jjeich služeb, musíte si platit aspoň základní pušál Českému Telecomu. Operátorů, kteří jsou na Českém Telecomu opravdu nezávislí, je opravdu málo a myslím, že bych je asi spočítal na prstech jedné ruky.

To, že se dá zřídit telefonní přípojka do 48 hodin, mě opravdu mile překvapilo. Dříve to jenom kvůli administrativním úkonům trvalo nejméně dva až tři týdny. A to uvažuju případy, kdy bylo už do domu replicas de relojes zavedeno vedení a šlo tedy pouze o přidělení čísla a jeho připojení na ústředně či propojení v několika rozvaděčích po cestě.

Telekomunikační trh u nás se konečně hýbe. A ro je možná jenom začátek, protože jej pravděpodobně dále ropzhýbe Vodafon, který koupil nedávno Oskara. Tak uvidíme, zda se dočkáme vžraznějšího pádu cen, který je už slibován dlouho.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024