Na úvodní stránku






Bill Gates - štědrý

Fuček Miloslav

2005-03-31

Humor

Přečteno: 3760

Komentářů: 0


Tak tenhle úsměvný email nám přišel už několikrát poštou. Vtip je to dobrý, smutné ale je, kolik lidí na to naletělo, uvěřilo to a v naději na velké bohatství to rozesílá dál. Nebo tomu také věříte?


Ahoj vsichni,
Prosim Vas neberte to na lehkou vahu. Bill Gates se rozhodl podelit se o sve bohatstvi. Pokud tohle budete ignorovat, pozdeji Vas to muze mrzet. Microsoft a AOL jsou ted nejvetsi Internetove spolecnosti a aby se ujistili, ze Internet Explorer zustava nejrozsirenejsim programem, rozebehli e-mailovy beta test. Jestli preposlete tento mail svym pratelum, Microsoft to zjisti (pokud jste uzivatele Microsoft Windows) do dvou tydnu. Za kazdeho cloveka, kteremu tento mail preposlete, Vam Microsoft zaplati $ 245, za kazdeho cloveka, kteremu to poslete, on take, Vam Microsoft zaplati dalsich $ 243, a za kazdeho tretiho cloveka, ktery tuto zpravu obdrzi, Vam zaplati $ 241. Do dvou tydnu se Vas Microsoft bude kontaktovat, aby obdrzel Vasi adresu a pak Vam posle sek.
S pozdravem Chinu!

Myslel jsem si, ze je to blbost, ale po dvou tydnech, co jsem tento mail obdrzel a preposlal dale, me Microsoft kontaktoval kvuli adrese a behem par dnu mi prisel sek na $ 24 800. Musite odpovedet drive, nez tato akce skonci. Jestli si tohle muze nekdo dovolit, pak je to Bill Gates. Pro nej jsou to vydaje na marketing. Prosim preposlete to co nejvice lidem. Dostanete minimalne US$ 10 000.

Even Bill Gates doesn t have so much money.. Just trying.. Dejf :)> (na konci teto zpravy je puvodni verze)

Hi Everybody
Please forward mail to your friends. This is not a junk mail. You can go to the bottom of this mail to see what this email is about. I hope it works!! Hi everybody, I'm not sure if it really works but you can receive sa $cheque....
Kwihe
Dear Friends,
Please do not take this for a junk letter. Bill Gates is sharing his fortune. If you ignore this you will repent later. Microsoft and AOL are now the largest Internet companies and in an effort to make sure that Internet Explorer remains the most widely used program, Microsoft and AOL are running an e-mail beta test. When you forward this e-mail to friends, Microsoft can and will track it (if you are a Microsoft
Windows user) for a two week time period. For every person that you forward this e-mail to, Microsoft will pay you $245.00, for every person that you sent it to that forwards it on, Microsoft will pay you $243.00 and for every third person that receives it, you will be paid $241.00. Within two weeks, Microsoft will contact you for your address and then send you a cheque. Regards. Chinu!

I thought this was a scam myself, but two weeks after receiving this e-mail and forwarding it on, Microsoft contacted me for my address and within days, I received a cheque for US$24,800.00. You need to respond before the beta testing is over. If anyone can afford this Bill Gates is the man. It's all marketing expense to him. Please forward this to as many people as possible. You are bound to get at least $10,000.00.

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024